Effenaar

Effenaar

Host to the entire range of popmusic: rock, hip-hop, indie, singer-songwriters, dance and festivals. With rooms accommodating 1200 and 350 people, Effenaar is Eindhoven's largest pop venue.

Location

Attributes

Transport

  • Notes accessibility OV: Als je met de trein komt, neem je in het station de uitgang 'centrum'. Eenmaal buiten sla je linksaf en na ongeveer 150 meter zie je, aan de overzijde van de straat, de Effenaar liggen.

    Eindhoven is aangesloten op het NS nachtnet, dus op vrijdag en zaterdag hoef je je nooit te haasten en kun je gewoon tot het einde van onze leuke feestjes blijven. De nachttreinen rijden ieder uur en verbinden de steden Eindhoven, Breda, Tilburg, ’s-Hertogenbosch en Dordrecht, met elkaar en met de Randstad.
  • Notes parking: Wanneer je een concert of dansavond bezoekt in de Effenaar betaal je in plaats van € 10,00 slechts € 6,00 bij P1 Parking Kennedyplein. Let op, je moet dan wel al geparkeerd staan op P1 Parking Kennedyplein en je uitrijkaart kopen aan kassa van de Effenaar. Na 4 uur betaal je weer de normale uurprijs.

Eating establishment

  • Nationality of cuisine: International

Reviews

Read the experiences of other visitors

View the reviews of previous guests at this location.

View all reviews on tripadvisor